Eén van de lievelingsgerechtjes hier ten huize Verrezen =)
Benodigdheden (5 personen)
- 2 ajuinen, fijngesneden
- 200 gr ontbijtspek, in stukjes
- 1 bakje champions, in stukjes
- 1 bakje oesterzwammen of italiaanse mix van oesterzwammen en bundelzwammen
- 1 tl italiaanse kruiden
- 1 tl rozemarijn
- half potje room
- glaasje wijn
- 3 teentjes knoflook, fijngesneden
- tagliatelle
Bereiding
- Fijngesneden ajuin en spek stoven in olijfolie (in grote pan of wok)
- Aan de rand leggen en knoflook en paddestoelen aanbakken
- Rozemarijn en italiaanse kruiden toevoegen
- Als alles mooi gekleurd is, afblussen met wijn
- Peper, zout en room toevoegen
- Afwerken met parmezaanse kaas en beetje peterselie, opdienen met tagliatelle
Geen opmerkingen:
Een reactie posten