zaterdag 22 januari 2011

Tagliatelle con funghi


Eén van de lievelingsgerechtjes hier ten huize Verrezen =)

Benodigdheden (5 personen)
  • 2 ajuinen, fijngesneden
  • 200 gr ontbijtspek, in stukjes
  • 1 bakje champions, in stukjes
  • 1 bakje oesterzwammen of italiaanse mix van oesterzwammen en bundelzwammen
  • 1 tl italiaanse kruiden
  • 1 tl rozemarijn
  • half potje room
  • glaasje wijn
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • tagliatelle
Bereiding
  1. Fijngesneden ajuin en spek stoven in olijfolie (in grote pan of wok)
  2. Aan de rand leggen en knoflook en paddestoelen aanbakken
  3. Rozemarijn en italiaanse kruiden toevoegen
  4. Als alles mooi gekleurd is, afblussen met wijn
  5. Peper, zout en room toevoegen
  6. Afwerken met parmezaanse kaas en beetje peterselie, opdienen met tagliatelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten