zaterdag 21 mei 2011

Spaghetti met tomatensalsa

Een aanrader; voor in de zomer!

Nodig:
  • 400 gr spaghetti
  • 6 tomaten
  • 2 tenen knoflook
  • 200 gr mozzarella
  • 80 gr zwarte olijven, ontpit
  • 2 el kappertjes
  • citroensap
  • 2 em verse basilicum, gehakt
  • 4 el olijfolie van goede kwaliteit
  • peper en zout
Bereiding:

1. Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij ze in kleine blokjes. Pel de knoflook en hak fijn. Snij de mozzarella in blokjes.
2. Meng de tomaten met de knoflook, kappertjes, mozzarella, olijven, basilicum en olijfolie. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
3. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en meng de warme pasta met de koude salsa. Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten