Benodigdheden:
- 200 gram fondant-chocolade
- 3 eieren, gesplitst
- 200 gram speculaas
eventueel om te versieren:
- aardbeien, besjes, frambozen,...
- poedersuiker
Bereiding:
- Smelt de chocolade in een kom boven net niet kokend water.
- Voeg één voor één de eierdooiers toe en roer goed. Haal meteen van het vuur.
- Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het chocolademengsel.
- Bekleed een langwerpige cakevorm (niet te groot!) met plastic folie.
- Bedek de bodem met een laagje speculaas en giet er een beetje van het chocolademengsel over.
- Maak zo verder laagjes met speculaas en chocolade tot alles op is.
- Laat een paar uur (liefst een nacht) opstijven in de koelkast.
- Draai om en stort op een schaal. Werk af met frambozen en poedersuiker.
Y U M!
BeantwoordenVerwijderenEn YUM is het!
BeantwoordenVerwijderen