dinsdag 16 november 2010

Overhéérlijke kalkoengoulash


Benodigdheden (2 personen)
  • 260 gram kalkoenfilet
  • kruiden: peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder, tijm en koriander
  • 1 ui
  • 1 rode & 1 groene paprika
  • olie
  • 4 kl tomatenpuree
  • 200 ml water
  • 100 ml kippenbouillon
  • 100 ml gehakte tomaten
Bereiding
Snij de kalkoenfilet in reepjes en kruid met peper, zout, paprikapoeder en chilipoeder. Hak 1 ui fijn en snijd de paprika's in reepjes. Verhit olijfolie in een pan en bak de kalkoenreepjes goudbruin.Voeg de groenten toe en laat 10 minuten roerbakken. Roer er 4 koffielepels tomatenpuree, 200 ml water, 100 ml kippenbouillon en 100 ml gehakte tomaten toe.
Laat 15 minuten garen. Breng de goulash op smaak met peper, zout, tijm en koriander.
Je kan dit serveren met pasta of aardappeltjes.
Smakelijk!

1 opmerking:

  1. Vandaag geprobeerd (met kip), zo lekker en zo weinig werk. Boozies als we zijn hadden we nog 100 ml witte wijn toegevoegd ipv water = aanrader! =)

    BeantwoordenVerwijderen