zondag 21 november 2010

Penne met zalm en broccoli



Benodigdheden voor 4 personen:
  • 300 g penne
  • 2 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook
  • 600 g broccoli, in kleine roosjes
  • 200 g gerookte zalm, in snippers
  • 125ml room
Instructies:
  1. Kook de pasta
  2. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de (geperste) knoflook zacht zonder hem te laten kleuren. 
  3. Schep de broccoli door de knoflookolie en bak de roosjes 2 minuten mee. 
  4. Schenk 100 ml water (of witte wijn) in de pan en stoof de broccoli met de deksel op de pan in 6-8 minuten knapperig gaar. 
  5. Schep de room door de pasta. Voeg de broccoli toe en breng op smaak met zout en peper. 
  6. Schep de pasta in de borden en verdeel de zalmsnippers erover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten